Grafisch en web design

Dit kan ik voor u betekenen:

 • WordPress website vormgeven en ontwikkelen
  • Advies over zoekmachine optimalisatie (geen realisatie)
  • Responsive (uw uitstraling op elk apparaat hetzelfde)
  • CMS (content management systeem - zo kunt u gemakkelijk aanpassingen doen aan tekst en foto)
 • WordPress website advies en training
 • WordPress website onderhoud (update, back-up, beveiliging, analyseren)
 • Registreren en configureren van domein & hosting
 • Huisstijl ontwerp (inclusief huisstijl boek)
 • Promotiemateriaal (flyers, brochures etc.)
 • Logo ontwerpen

Partner services:

Ik zeg niet graag nee tegen u, echter heb ik niet van alle facetten genoeg kennis in huis om u goed te helpen. Ik bied u daarom de mogelijkheid om gebruik te maken (direct of indirect) van een partner. Zo weet ik in ieder geval dat u goed geholpen wordt.

In het kort:

Stuch is ontstaan vanuit hobby en passie voor het grafisch vormgeven. Door mijn IT achtergrond ben ik bekend geworden met CSS / HTML / PHP en deels met java. Deze twee facetten heb ik willen combineren in mijn diensten. De naam Stuch staat voor Studio Chang. Deze naam heb ik genomen, omdat ik altijd opensta voor derde die samen met mij onder het genot van gezelligheid en hard werken de krachten willen bundelen. Ik sta voor persoonlijke betrokkenheid, service, transparantie en gedrevenheid. U kunt hier algemene informatie vinden over mijn werkwijze. Als u interesse heeft kunt u op deze pagina uw gegevens achterlaten. Voor korte vragen kunt u altijd bellen of een e-mail sturen.

Wat gaat het u kosten?
Standaard websites maak ik vanuit een bestaand thema waardoor de prijs betaalbaar is voor startende ondernemers. Omdat ik een zekere kwaliteit wil leveren moeten er in mijn optiek een aantal standaard functies inbegrepen zijn. Dit zijn: Backup, beveiliging en een content management systeem, de rest is aan u. Voor het maken van grafisch werk hanteer ik een tarief per uur.

Hoe lang duurt het proces?
Dit kan ik pas beoordelen nadat het duidelijk is wat u precies wil. Het proces voor het maken van een logo duurt een aantal weken afhankelijk van de afspraken die we hebben gemaakt. Websites maak ik op maat dus het verschil daarin kan erg groot zijn. Uiteraard zullen we hierover afspraken maken, zodat we beide weten waar we aan toe zijn. Het liefst werk ik rustig zonder teveel tijddruk. Creativiteit en detail houden (helaas) geen rekening met de tijd. Hetgeen ik voor u maak moet duurzaam zijn en u dus de aankomende jaren voorzien.
Voordat we starten met uw huisstijl en website zullen we eerst kennismaking , brainstormen over uw idee├źn en deze tot een concept uitwerken. Als uw wensen en eisen goed zijn begrepen en u dit terugziet in het concept ga ik het idee verfijnen. Ik adviseer u om eerst met een marketeer aan tafel te gaan zitten, zodat deze uw positie in de markt kan bepalen.

Wanneer beginnen we?
Het is voor mij op dit moment mogelijk om een project aan te nemen.Vul hier het formulier in of bel 073 345 10 87. Ik geef u binnen 48 uur reactie.

Algemene Voorwaarden
U kunt hier de Algemene Voorwaarden van Stuch Downloaden (klik om ze te bekijken)